Få mere udeliv med en flot terrasse

Har du en lækker have, men mangler der en terrasse til at fuldende den? Den bygger vi! For vi har nemlig bygget terrasser i alle størrelser for husejere i København og i Nordsjælland. Vi er derfor klar til at give dig professionel rådgivning om en løsning, der både passer til haven, huset og ikke mindst dine ønsker.

Terrasser bygger vi med stor glæde, da der er så mange forskellige designs og konstruktioner at vælge mellem. Vi bygger derfor alt lige fra den lækre overdækkede terrasse, der kan bruges godt ind i efteråret til terrassen med stylter, der har udsigt over haven. Men det er ikke det hele, da vi har mange flere kreative og æstetisk flotte løsninger klar i ærmet.

Vi bygger altid med materialer af højeste kvalitet og stopper ikke, før du og vi er tilfredse med resultatet. Kontakt os gerne for at høre nærmere.

Udfyld nedenstående formular, så giver vi dig et meget overkommeligt tilbud

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 48 timer

3

Vi går igang

Opstart inden for max 4 uger

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysninger

Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")

Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.

Skal vi bygge din nye terrasse? Så kontakt os

Det er noget helt særligt at kunne nyde de lange sommeraftener på terrassen, mens solen går ned og stjernehimlen langsomt toner frem. Denne mulighed vil vi meget gerne hjælpe dig med at skabe.

Ved du ikke helt, hvordan terrassen skal se ud, eller i hvilke materialer den skal bygges, kommer vi gerne med vores bedste ideer og viden om materialer. Ud fra dine tanker og ideer, skaber vi den helt perfekte løsning.

Lyder det skønt og som noget for dig, kontakter du os på telefon 25 70 70 98 eller på mail kontakt@remove-this.dichmann-totalbyg.remove-this.dk.

Vi glæder os til at opfylde dine drømme.